Wednesday, 28 December 2011

Thursday, 15 December 2011

♥ 5th Anniversary ♥

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua..
Alhamdulillah, di hari Jumaat yg mulia ni, kita masih lagi diberi kesempatan utk bersama dengan yg tersayang
Alhamdulillah..hari ni juga merupakan our 5th Anniversary together
Tak sangka..kejap jek masa berlalu..ingat lagi masa masing-masing malu-malu kucing
Ahhh..sungguh indah kenangan itu

Kalo nak recap macam mana kitorang jumpe and couple..
Seriously kitorang sendiri pun tak sangka
Kisah kami xseperti kisah dewa dewi..ataupon kisah sang Arjuna dan pencintanya
Kisah kami lebih sekadar kisah insan biasa yg bersyukur dipertemukan dan berdoa agar kekal abadi selamanya

Perkenalan kami sudah agak lama..waima lebih dari 5 tahun kiraannya..
Cuma menjadi rapat sejak 5 tahun lalu, semasa kami masih belajar
Si dia sebagai senior dan Rinko sebagai junior..ceritera cinta lagak Cinta Kampus kan?
Kami mula rapat selepas kitorang g camping..masing-masing suka outdoor
Suka tukar-tukar cerita..suka jalan-jalan..suka sports...suka motor!

Bagi Rinko, si dia merupakan seorang pendengar yg setia..same with me..
Dia suka memberi pendapat, suka wat lawak bg menceriakan hati Rinko neh hahah
Dia kata Rinko ni jenis x banyak kerenah..senang nak jaga katanya..waa bangga gue ^_^



HAPPY 5TH ANNIVERSARY

RINKOROY

Ok lah..xtaw nk mengomel ape lagi..semoga hari yg mendatang mengeratkan lagi hubungan kami
Sehingga ke peringkat seterusnye..InsyaAllah..lagi 4 bulan lebih wuwuuwuw


P/S: Saya sayang kamu..kamu tahu x? ye, saya tahu kamu sedar tentang itu *BLUSH*

Wednesday, 7 December 2011

❤ Selamat Hari Lahir Bunda 071211❤


Assalamualaikum semua..today is my Bunda birthday
Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur beliau utk sentiasa berada di samping anak-anaknya
Kami bersyukur sangat sebab beliau sentiasa memberi sokongan
Walau pada ketika itu, beliau dalam kesusahan

Terima Kasih Mama,
Jasamu x mampu ku balas
Hanya doa yang mampu ku iringkan
Agar kau sentiasa bersama kami
Hingga ke akhirnya

Us :)
 P/S: Terima kasih keatas segala pengorbanan Mama terhadap kami 5 beradik I LOVE U!!