Tuesday, 29 May 2012

My Wedding Review 01: Lovely Henna :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua..
Alhamdulillah..baru harini Rinko berkesempatan nak buat review for my wedding hehe
Sangat busy since lepas reception haritu + dah start kerja balik
Macam-macam nak kena buat..hihihi...

Oklah, before wedding haritu, normal lah semua B2B akan buat survey for henna kan.
Rinko pon sama..and you know what..i booked her 1 year ago..
Lama kan? Sebab ape? Sbb Rinko berkenan sangat dengan Henna Art from Sheema Henna Artist
Sangat cantik, merah, design menarik..

My berinai session was on 10th May 2012, buat kat hotel sbb saje je nak gather BFF together
Syukur sgt my BFF datang to accompany me during the session

Khusyuk Henna Artist ni :)
Mula-mula Rinko nak pilih design ikut buku..tp rambang mata tataw nak pilih mana
So,after discuss ngan Sheema..maka dapatlah design seperti yg di atas :)
Cantik kan? Lepas cuci..wahhhh Rinko happy sangat
Sebab warna merah dia sangat menepati citarasa Rinko

Merah kan inai tu :)
 Rinko memang suggest to other B2B utk amik Sheema Henna Artist as your Henna Artist for your big day
Affordable price, friendly and sangat cool orangnye!
Boleh search kat FB - Sheema Henna Artist okie! promote nih :)

P/S:Sampai sekarang kawan-kawan puji inai tu :D





Wednesday, 23 May 2012

Wordless Wednesday #007

Alhamdulillah..semoga ikatan ini kekal hingga ke syurga ^_^

11052012 5.47pm
Credits to @anishagumi

Tuesday, 1 May 2012

Sudah bersediakah aku

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua..
Pejam celik..tinggal 8 hari Rinko nak melangkah ke alam baru
Macam-macam perasaan tahu..sampai xtahu nak cakap ape

Nervous,excited,takut semua ada..kadang-kadang xrase pape pon hado hihi
xpe lah kan..tawakkal jek..dan berdoa semuanya berjalan lancar

Alhamdulillah, so far semua persediaan dah on track
Cuma cuti ngan fitting baju sanding je belum lagi
InsyaAllah, kalo ada masa Rinko post pasal baju pengantin Rinko ehh :)
Just wanna keep it a surprise till that big day

Excited nak jadi isteri kepada si jantung hati
Dalam masa yg sama berfikir boleh ke jadi isteri yg baik pada dia
Memang lah kita tak perfect but i wanna be the best he ever had. 

Rinko harap, kawan-kawan dapat doakan kitorang ye
Eh, jemput hadir ye nanti 13 May 2012
Kat Dewan Tan Sri Mahfuz Khalid, KL
Dekat je dengan Bank Negara :)
Okie, nak titon dah lewat nih