Sunday, 30 September 2012

September Ends~

Yaaa..dah sampai ke minggu terakhir September
Cepat betul masa berlalu kan?

Rasanya macam baru je masuk bulan September
But now dah nak habis dah

Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk bersama yg tercinta
Suami, keluarga dan kawan-kawan

Masih lagi kuat untuk bekerja membantu keluarga

Masih lagi bernyawa untuk berbakti kepada nusa dan bangsa

Terima kasih Ya Allah

Assalamualaikum, XOXO, Rinko

Monday, 17 September 2012

Wonderful Weekend ❤

Hi all..how's ur weekend? Mesti seronok dengan org yg tersayang kan. Rinko habiskan weekend kat Penang dengan suami tercinta. Rindu sangat dengan dia hee

Hujung minggu ni Rinko datang Penang lagi..kena attend Mess Night utk Pegawai Kanan PDRM, teman suami tercinta. Nanti Rinko cover pasar Mess Night eh..okla.. I'm actually on my way to KL now..dalam bas. Doakan perjalanan Rinko selamat ye. Daaa

Sunday, 2 September 2012

Aku Rindu

Salam semua..apa khabar.Dah lama Rinko tak update blog ni huhu bersawang sikit.Sorry lah,busy sesangat dua tiga menjak ni huhu

Haaa..ni 1st time Rinko update blog guna phone..hehe mcm seronok and xsabar nak tengok result dia.

Nanti Rinko nak share pasal my Raya (walaupun dah lambat tapi raya kan sebulan!) and few more things for my dedicated followers.

Ok y'all,till my jari meet the keypad..again

XOXO, Rinko

Saje letak gambar biskut nih..memori di zaman kanak-kanak heee