Friday, 23 August 2013

My Pregnancy #2: Heartbeat

Salam readers! How are you today? Hopefully you are doing fine. For those yg masih TTC, jgn mengalah, teruskan usaha. Jgn stress2 ye. In shaa Allah ada rezeki nanti. 
Harini Rinko nak share on my 2nd checkup, on 9 weeks. Kalau ikut calculation sendiri  
masa ni baru 9w 1d tapi bila check doctor jd lain pulak. 
Alhamdulillah, masa ni dh boleh dengar heartbeat baby dh. Dup dap dup dap. Perasaan masa tu, xterkata apa..since pergi checkup sensorang..hubby jauh huhu. Masa ni baby dh form tp bukan fully complete. Yg nmpak mcm besar tu kepala dia and yg mcm ekor tu kaki 
Yang kantung besar tu kita punya kantung la heee. Then doc buat next appointment after raya. Doakan kami semua sihat ye :)



4 comments:

  1. hi babe..saya pengikut yg ke 38.. ;) tq komen di blog sy..

    tahniah m2b!!hehe...klu kat hosp ampng,klu tgh sakit dah kene warded,im not sure hubby boleh teman or tak...sbb my exp,i sakit kat umah..smp hospt,doc dah 8cm.terus tolak ke labour room..then hubby blh teman dlm tu smp bb kuar.. ;)alhmdlh Qaira very good..esok tghari tu dah kuar wad..tp spjg mlm dgn baby mlm tu,hubby x blh teman..even i mtk 2nd class room..mtk 1st class tak dapek.hukhuk...so,i met my hubby esoknye..utk urskn check out.. ;)

    dok pandan jaya ea?dl bebujang dok sane..now dah kawen dok desa pandan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh, thanks for the info May. ye la 1st baby, mcm nk hubby teman tp survey2 mmy hubby xleh standby dalam wad kecuali labour room. Boleh dtg masa waktu melawat jek. huuu

      Now duduk Maluri, In laws kat Pandan Indah hehe, tu yg plan nk pergi Hospital Ampang jek sebab review pun bagus hehe :D

      Delete